Brabantse Natuurpoorten zijn dé startpunten voor een fiets- of wandeltocht door de Brabantse natuur. Natuurpoorten zijn gelegen aan prachtige natuurgebieden door de hele provincie. Er staat altijd een horecapunt, leuke fiets- en wandel-routes, voldoende parkeergelegenheid en informatie over de natuur en de routes. Het netwerk van Brabantse Natuurpoorten is een initiatief van de provincie Noord-Brabant.
Natuurpoorten.nl

Op zoek naar een gezellig adresje voor een hightea?
HighTea-Adresjes

Op zoek naar de smakelijkste hotspots in Breda?
SmakelijkBreda

Op zoek naar de smakelijkste hotspots in Tilburg?
SmakelijkTilburg

Op zoek naar een leuk museum?
Museumkaart

Ga op verkenning in een mooie stad en laat je verrassen….De route leidt jullie langs mooie en verrassende plekjes van de stad. Onderweg kunnen jullie vragen beantwoorden en speuren naar de zoekfoto’s. Ideaal om op een leuke, ontspannen en leerzame manier de stad te ontdekken.
Fotozoektochten.com

Viefs Events is een onafhankelijk organisatiebureau dat met veel inzet en enthousiasme jullie bedrijfsuitje, vriendenuitje, familiedag, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt. Zowel kleine als grotere groepen kunnen bij Viefs Events terecht!
De op-maat-gemaakte groepsuitjes vinden plaats in Nederland en Belgie. Ook voor een verzorgde picknick of spelverhuur voor een kinderfeestje kun je bij Viefs Events terecht.

Op zoek naar een gezellig hotel voor een weekendje weg?
Weekendjeweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *